Print Friendly, PDF & Email

Over Emilux

Over Emilux

Uw partner in verlichtingsoplossingen
Emilux is een toonaangevende producent van professionele verlichting voor gebouwen voor zowel binnen als buiten.

Emilux ontwikkelt meer dan 35 jaar hoogwaardige verlichtingsarmaturen en lichtoplossingen die aan de Europese ergonomische, economische en ecologische vereisten voldoen.
Als producent besteed Emilux in het bijzonder aandacht aan energie-efficiënte lichtoplossingen en het realiseren van een verhoogd bedrijfsrendement. Daarnaast begrijpen onze ontwerpers als geen ander de essentie van lichtbeleving en de specifieke toepassingssituatie van iedere armatuur dat wordt ontworpen. Hierdoor sluiten Emilux armaturen goed aan en versterken ze de beleefbaarheid van de ruimte.

 

Toepassingsgebieden
Emilux levert een veelzijdige programma van hoogwaardige verlichtingsarmaturen voor diverse toepassingsgebieden:

  • Kantoren
  • Winkels
  • Scholen
  • Ziekenhuizen
  • Industriehallen en productieruimten
  • Publieke gebouwen
  • Hotels en recreatie

 

Onze aanpak in 3 stappen
Emilux is gevestigd in Almelo en is met een eigen verkoop- en adviesorganisatie in staat om ieder verlichtingsproject op maat te ontwerpen en te begeleiden. Onze aanpak kenmerkt zich door drie fasen. In de eerste fase brengen onze lichtadviseurs de wensen en eisen van de klant in kaart. In de tweede fase worden lichtberekeningen, verlichtingsontwerp en plan van aanpak opgesteld. In de derde fase vindt implementatie en nazorg plaats. In onze aanpak staat de klant centraal. Dat betekent dat er regelmatig wordt afgestemd en samen met de klant een project tot een succes wordt gebracht.

Saskia Wind
Verkoop West Nederland

saskiawind@emilux.nl

André Heyink
Verkoop Noord-Oost Nederland

andreheyink@emilux.nl

Marion Kuipers
Financiële zaken

boekhouding@emilux.nl

Ellen Verweg
Executive Management & Operations

ellenverweg@emilux.nl