Print Friendly, PDF & Email

Service & Snelheid

Ondernemen staat voor snel handelen. Emilux weet dat als geen ander. Wij verstaan de taal van onze klanten, kunnen wij na meer als 35 jaar ervaring wel stellen. U wilt maatwerk in verlichting, een kwaliteitsproduct en een zo kort mogelijke levertijd. Maar Emilux bied U meer dan dat.
Wij voorzien onze klanten graag van deskundig advies over regelgeving, denken met U mee en staan u bij met praktische tips.

Zichtbaar beter!

Emilux biedt U industriƫle en projectverlichting waarbij de hoogste normen in de keuze van materialen gehandhaafd zijn. Wij combineren actuele technologie en een grote mate van flexibiliteit om optimaal aan uw wensen te voldoen.
Emilux verlichting wordt uitsluitend gefabriceerd met hoogwaardige (elektro-) onderdelen. De productiefaciliteiten bevinden zich in Nederland hetgeen de kwaliteit waarborgt. Alle producten voldoen aan de Europese CE -normering. Daarnaast voeren we het Kema-Keur. Samen met onze jarenlange praktijkervaring, biedt dat de garantie, dat U met (LED-) verlichtingsarmaturen van Emilux iets “zichtbaar” beters koopt!